Capturi naluci din spuma flotabila eva cu plumb Cheburashka

Mandula Prof Montazh este o momeală formată din spumă densă de poliuretan.

Corpul ei este format din mai multe segmente ale unui cilindru echipat cu două cârlige triple, datorită cărora are libertate de mișcare și joc realist. Principalul avantaj al acestei momeli este că are o flotabilitate crescută – după ce atinge partea de jos, își ia o poziție verticală și părți ale corpului său se misca de la curentii din apa. Mandula Prof Montazh este eficientă în capturarea diferiților pești prădători, dar arată cele mai bune rezultate atunci când prinde salau știucă si biban.

Capturi naluca flotabila eva mandula cu plumb Cheburashka

Mandula este un set de segmente de spumă poliuretanică care poate fi sub formă de cilindru, con, bilă sau cub. Aceste segmente sunt prinse pe cârlige triple care sunt conectate între ele folosind inele cu vartej. Cel mai adesea mandula este formată din 2-3 componente. Un cârlig mai mare este plasat în partea capului mandulei și un cârlig mai mic în partea cozii. Prin inelul de agatare, mandula este atașată la greutatea Cheburashka, greutatea plumbului este selectată în funcție de adâncimea și puterea curentului în locul de pescuit. Pe lacuri și rezervoare, pescuitul se desfășoară pe mandule cu greutatea de 15-30 de grame; pe râurile cu apă rapidă și adâncă, se folosesc mandule cu greutatea de 40-80 de grame.

Datorită flotabilității și a greutății situate în partea din față, mandula își asumă o poziție verticală în partea de jos, imitand un pește mic care se hrănește pe fundul apei. Datorită poziției sale verticale, mandula este mai vizibilă pentru pești, și poate lucra chiar și în absența manipulării de către pescar. Sarcina, în fața mandulei, atinge fundul și ridică in trepte, ceea ce atrage atenția prădătorului. Atractivitatea mandulei pentru prădător este sporită de o coadă din materiale strălucitoare, care este atașată la ultimul inel.

https://mandula.ro/categorii/mandula-naluci-salau-de-substrat/

Lasă un răspuns